Lansare de carte- Casa Regala a Romaniei!

Dublă prezentare de carte regală în prezența

ASR Principele Radu al României la Slobozia

 

Curtea Veche Publishing și Biblioteca Județeană „Ștefan Bănulescu” Ialomița vă invită luni, 11 aprilie 2016, începând cu ora 17.30, la o dublă prezentare de carte regală în prezența Alteței Sale Regale Principele Radu al României. În cadrul evenimentului vor fi prezentate volumele „Margareta. Mărturia unui sfert de veac regal” de Sandra Gătejeanu-Gheorghe și „Regalitatea, astăzi” de Principele Radu al României.

La eveniment va lua cuvântul, alături de Alteța Sa Regală Principele Radu al României, prof. Vitalie Buzu, directorul Colegiului Național „Mihai Viteazul” Slobozia iar oficiile de gazdă vor fi făcute de Mihaela Racovițeanu, directorul Bibliotecii Județene „Ștefan Bănulescu” Ialomița. Prezentarea va avea loc la sediul bibliotecii din Bd. Matei Basarab nr. 26 și va fi urmată de o sesiune de autografe. Intrarea este liberă.

Volumul „Margareta. Mărturia unui sfert de veac regal”, apărut la Curtea Veche Publishing, semnat de Sandra Gătejeanu-Gheorghe, Director de Protocol al Casei Regale a României, comprimă cei douăzeci şi cinci de ani de ani în fapte reprezentative ale Principesei Moștenitoare, consemnări ale bogatei sale activități de binefacere şi contribuţia la dezvoltarea instituţională şi culturală a României.

Volumul Regalitatea, astăzi, apărut la Curtea Veche Publishing, privește din perspectivă istorică și europeană atât situația monarhiei ca formă de guvernământ, cât și Casa Regală ca instituție. Cititorii pot afla din aceste pagini detalii inedite despre legăturile Casei Regale a României cu celelalte case regale din Europa și, de asemenea, despre cele mai importante evenimente istorice care s-au petrecut în țara noastră, în ultimii 150 de ani – de când datează monarhia română.

Volumele sunt disponibile pe site-ul editurii www.curteaveche.ro și în librăriile din țară.

 

 

Posted on 7 aprilie 2016, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: